Hollands KroonUitgaan

Lezing van Sander Funneman in de Cultuurschuur

Hollands Kroon – Sander Funneman en zijn vrouw Annemarie komen vrijdagavond 28 augustus 2020 naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Zij zullen een lezing geven over toenemende straling van onder meer zendmasten.

Een groep burgers in Hollands Kroon, bezorgd over de straling, wil zich laten informeren over het verschil van inzicht over de veiligheid voor de gezondheid van mensen, dieren en planten, van de frequenties die de 5e generatie mobiele netwerken gaat gebruiken. Zij hebben Sander Funneman uitgenodigd, omdat hij hier heel genuanceerd over schrijft in zijn boek Elektrisch Ecosysteem.

Informatie
De lezing, met als titel “De Elektrische kant van de natuur” begint om 20:00 uur. Deelname € 10,- inclusief 1 consumptie. Opgave vooraf is noodzakelijk. Voor meer informatie en opgave mail kan er contact opgenomen worden via mail odette.deneeling@quicknet.nl .

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button