Cultuur/NatuurHollands Kroon

Workshop zonnebloemen schilderen

Advertentie:

Hollands Kroon – Adembenemend mooi, het schilderij ‘de zonnebloemen´ van Vincent van Gogh. En nu krijgt iedereen de kans om zichzelf ook een echte van Gogh te voelen.

In deze zomerperiode laten de agrarische leden van LTO Noord afdeling Hollands graag zien hoe bijzonder de omgeving is en wat zij doen op hun boerenbedrijf. Zo ook de familie van den Handel, die op een paar avonden een workshop zonnebloemen schilderen aanbiedt ten midden van de zonnebloemen de zij ook zelf verkopen. De workshops worden begeleidt door schilderes Ellen Tiebie. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, evenals voor de schildersmaterialen.

De workshops worden gegeven op woensdagochtend en woensdagavond 25 augustus en zondagochtend 29 augustus. Er is plek voor 12 personen per workshop. Deze en andere activiteiten zijn in het kader van #boerenentuinderspakkenuit, waarin door heel Nederland allerlei activiteiten worden georganiseerd. Een plekje reserveren kan door een mailtje te sturen aan shschroder@hotmail.com.

Meer informatie over de actie is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button