Overige

De Nollen zoekt nieuwe vrijwilligers

De Nollen zoekt nieuwe vrijwilligers

Adverentie

Den Helder – De Nollen organiseert eind september twee open dagen. Een ieder is uitgenodigd voor ‘een kijkje in de keuken’. Wie enthousiast is kan zich direct aanmelden als vrijwilliger, want extra mensen zijn welkom. De Nollen zoekt vrijwilligers voor gastvrouw of gids, medewerker educatie en ter ondersteuning bij het onderhouden van het landschap.

Tijdens de open dagen kan een ieder zich oriënteren en een volledig beeld krijgen van de huidige vrijwilligers als gastvrouw, gids of educatiedocent op de Nollen. “We beginnen met een mooie rondleiding over het terrein en sluiten af met een nazomerse borrel in onze ontvangstruimte onder begeleiding van een gezellige band”, zo laat een woordvoerster van De Nollen weten. “Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop van de open dag maken we graag een vervolgafspraak voor een eventueel kennismakingsgesprek.”

De open dagen zijn donderdag 21 en vrijdag 22 september 2023 van 14:00 tot 17:30 uur. Aanmelden kan via info@projectdenollen.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button