Uitgaan

Apenkooi in de herfstvakantie

Advertentie:

In de herfstvakantie organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Wijkvereniging Hoep Zuid een Apenkooi instuif in de gymzaal van het Clusius College in Schagen. Het leuke is dat deze Apenkooi niet alleen voor kinderen is. Vanaf 6 jaar mag iedereen meedoen. Jongeren en volwassenen kunnen weer terug naar hun jeugd.

Jong en oud kunnen dinsdag 22 oktober van 10.00 tot 15.00 uur hun hart ophalen in een super uitdagende apenkooi opstelling waar onder andere de stormbaan van Team Sportservice Schagen in zal staan.

Leef je uit
Iedereen vanaf 6 jaar kan zich volledig uitleven tijdens deze activiteit. Rennen, vliegen, springen, slingeren en ontwijken zijn vaardigheden die je moet beheersen om aan dit aloude spel mee te kunnen doen. Doe je aan freerunning? Dan is apenkooi ook helemaal geweldig. De entree is maar € 1,- en deelname is op eigen risico.

Aanmelden is verplicht
Aanmelding is noodzakelijk en kan voor 15 oktober via schagen.inschrijventeamsportservice.nl/. Iedereen die zich heeft aangemeld wordt ingedeeld in een tijdsblok. Gezinnen worden uiteraard in hetzelfde tijdsblok ingedeeld. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Team Sportservice Schagen via (0224) 21 47 74 of e-mail mverblaauw@teamsportservice.nl. Meer informatie is te vinden op jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button