Uitgaan

Eerste hulp bij DigiD

Advertentie:

In School 7 start maandagochtend 30 september een cursus om mensen te helpen omgaan met hun DigiD. Bij de overheid moeten steeds meer zaken digitaal geregeld worden. Bijvoorbeeld belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente of huurtoeslag aanvragen. Veel mensen vinden dit moeilijk. Voor hen is deze cursus ontwikkeld.

Cursisten leren in een kleine groep stap voor stap hoe ze handig en veilig informatie kunnen vinden en hoe ze digitaal iets bij de overheid kunnen regelen. De lessen zijn bedoeld voor mensen die al een beetje bekend zijn met het gebruik van internet. De cursus bestaat uit vier maandagen van 10.00 tot 12.00 uur, op 30 september, 14 oktober, 21 oktober en 28 oktober.

Voor het cursusmateriaal wordt 15 euro gerekend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vooraf aanmelden is nodig. Inschrijven via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheek.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button