Hollands Kroon

Jeff en Lian fietsten 6200 euro bijeen voor nieuw Hospice

Advertentie:

Velen zijn afgelopen zomer met de caravan naar Frankrijk gegaan of hebben met een tentje op Texel gestaan. Jeff en Lian Leever hadden een hoger doel: zij zijn 2700 kilometer gaan fietsen om geld in te zamelen voor een nog te openen hospice bij Westerland op Wieringen.

Vandaag (woensdag 11 september) was de overhandiging van de cheque. Ze hebben zeker niet voor niets gefietst, zo bleek. De fietstocht heeft een bedrag van maar liefst 6200 euro opgebracht.

“Jaren geleden zeiden we al tegen elkaar we gaan een lange tocht fietsen en koppelen dat aan een goed doel”, vertelt Lian. “Geen spijt van gehad, elke dag stonden we met veel plezier op en het was zeker de moeite waard.” “Het was een soort Tour de France, qua afstand”, vult Jeff aan.

Jan Wittink van het Hospice was uiteraard blij met de cheque. “De verblijfeenheden hier gaan zodanig gebouwd worden dat de gasten uitzicht hebben op het Amstelmeer.” Jeff en Lian hopen dat het een plek wordt waar iedereen in serene rust, met goede verpleging, de laatste fase van het leven kan doorbrengen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button