Hollands Kroon

Kermis Zijdewind netjes opgeruimd

Advertentie:

Vele handen maken licht werk, ook de vele vrijwilligers uit Zijdewind en omstreken hebben dit weer duidelijk laten zien. Na een korte nachtrust stonden zij woensdag al vroeg weer paraat om het kermisterrein van garage Kramer op te ruimen. Ze gingen er gezamenlijk stevig tegenaan. Net als het opbouwen van de tent was hij ook zo weer afgebouwd. Met trekkers en vrachtwagens van plaatselijke ondernemers werd alles weer afgevoerd.

Dit alles vond plaats in de Stolp van camping De Rietkraag, die hier ook altijd volledig achter staat. Het kermiscomité kan ook zeker in 2020 weer op iedereen rekenen. Voorzitter Tomas Droog is dan ook vastberaden hier nog jaren mee door te gaan. De opbrengst van al deze inspanningen gaat naar goede doelen in de gemeenschap. Stichting Horeca Zijdewind kreeg dit jaar weer diverse aanvragen voor een financiële bijdrage. Ook dat is mede een drijfveer om hier nog in lengte van jaren mee door te gaan.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button