Hollands KroonJeugd

Ondertekening samenwerkingscontract Tiny Forest

Advertentie:

Wethouder Theo Groot van de gemeente Hollands Kroon en regiodirecteur Petra Schut van IVN ondertekenen op woensdag 18 september om 15.00 uur het samenwerkingscontract Tiny Forest. Dat gebeurt op de scholengemeenschap St. Antonius en De Mient, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp.

Een Tiny Forest is een praktische manier om samen met inwoners te werken aan biodiversiteit, klimaatbestendigheid, natuureducatie, gezondheid en leefbaarheid. Het bos kan ook gebruikt worden voor buitenlessen.

Samenwerkingscontract
In het contract geven IVN en de gemeente aan, eind november 2019, een Tiny Forest te willen realiseren. De Tiny Forest gaat gerealiseerd worden nabij genoemde scholen in Nieuwe Niedorp. De kinderen van deze scholen gaan de Tiny Forest onderhouden in samenwerking met betrokken inwoners en gemeente. IVN begeleidt het onderhouds- en educatietraject.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button