Den Helder

Stoptober staat voor de deur

Advertentie:

Gemeente Den Helder spreekt inwoners aan om mee te doen met Stoptober. Stoptober is een landelijke campagne waarbij rokers worden opgeroepen om in oktober 28 dagen lang te stoppen met roken.

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug.

Armband
Bij de publieksbalies bij het stadhuis aan de Bijlweg kunnen de deelnemers een armbandje ophalen om te laten zien dat ze meedoen aan Stoptober (zolang de voorraad strekt).

Steun
Deelnemers worden gesteund en aangemoedigd om het vol te houden via de gratis Stoptober-app. Inschrijven voor Stoptober kan via www.stoptober.nl. De 28-dagen-niet-roken-reis begint op 1 oktober!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button