Hollands KroonUitgaan

Wim Anker voor presentatie naar Den Oever

Adverentie

Lions Wieringermeer e.o. is er in geslaagd Wim Anker naar Den Oever te laten komen. Wie kent niet het advocatenduo ‘Anker & Anker’? Erg gelijkende tweelingbroers die zich metastrafrecht bezighouden.

Zelf vinden Wim en Hans de boeiendste zaken de grensverleggende zaken en proefprocessen die leiden tot nieuwe jurisprudentie. Bijvoorbeeld de zaak waarbij de Hoge Raad besliste dat de radarapparatuur in Nederland een foutmarge heeft van 3%, waardoor tegenwoordig alle bekeuringen worden gematigd.

De presentaties van dit advocatenduo worden verzorgd door de flamboyante Wim Anker. Hij gaat tijdens een verre van standaard presentatie onder meer in op de vooroordelen die bestaan ten aanzien van het beroep strafpleiter, hoe snel een brave burger een crimineel kan worden en er wordt niet geschroomd schokkende en confronterende voorbeelden uit de praktijk te noemen. Maar… soms kan hij het niet laten zijn voorliefde voor Sc Heerenveen te laten doorschemeren.

Pleidooi
Kortom: een presentatie die de aanwezigen het gevoel geeft in de rechtszaal aanwezig te zijn. De toehoorders zitten gedurende het ‘pleidooi’ op het puntje van de stoel en zeker ongetwijfeld huiswaarts met een volledig andere kijk op het vak van strafrechtadvocaat.

De avond vindt plaats op 17 oktober in de Robbenoordstraat 11a te Den Oever en staat open voor belangstellenden uit de regio. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon en kaarten zijn te reserveren (om verzekerd te zijn van een plaats) via lions@wieringermeer.nl of aan de zaal.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button