Hollands KroonJeugd

Gezonde voeding is goed voor je immuunsysteem

Anna Paulowna – Beleef gezonde voeding door kennis te hebben over het eten wat je eet. Gezonde voeding voor het hele gezin en samen proeven en kennis opdoen. Ouders met hun kind(eren) van 0-12 jaar kunnen meedoen aan een kennis en proef/beleef bijeenkomst bij de Verbinding in Anna Paulowna, op 14, 20, 25 september en 9 oktober.

Omdat ouders recht hebben op informatie over welke voeding bijdraagt aan de lichamelijke ontwikkeling en het brein van het kind vind deze bijeenkomst plaats. Daarnaast is het voor kinderen belangrijke om kennis over voeding op te doen welke zij op school niet onderwezen krijgen, en dan vooral wat voeding kan betekenen (voeding als medicijn). Omdat voeding belangrijk is voor het immuunsysteem, wat jij eet bepaalt hoe je immuunsysteem kan ontwikkelen, met de juiste voeding floreert deze.

Op de bijeenkomst luisteren ouders naar de kindervoedingscoach, kinderen ontdekken afhankelijk van de leeftijd voeding, krijgen opdrachten en uitleg over wat voeding in het lichaam doet. Meer informatie is te vinden op https://www.gezondenheerlijk.nl/.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button