Hollands Kroon

Jennifer gehuldigd tot Krachtige Held 2020

Adverentie

Anna Paulowna – Jennifer Hofmeijer, stichter en regent van Het Polder Hofje in gemeente Hollands Kroon, is vrijdag door GezondNU gehuldigd met de titel “Krachtige held 2020”. Tussen de 18 genomineerde helden, die durven te spreken waar anderen zwijgen, die gewaagde visies uitdragen en die daarmee iets in beweging zetten, werd Jennifer gekozen.

Veel mensen hadden op haar gestemd om te laten weten dat zij Het Polder Hofje een prachtige toekomstbestendige woonvorm vinden. Zowel nationaal als internationaal wordt Jennifer nog steeds veel benaderd door andere gemeenten, projectontwikkelaars en zorginstellingen om over haar senioren-woonbouw en visie te vertellen.

Afgelopen week waren er opnames vanuit het ministerie gemaakt, want ook zij zien dat er een bijzonder hofje is neergezet in Anna Paulowna. Jennifer is trots op de titel, “maar deze is te danken aan alle tevreden en lieve bewoners van Het Polder Hofje, een super zorgteam en mijn gezin dat altijd aan mij zijde staat!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button