112

Groep fietsers onderuit op fietspad N250

Advertentie:

Den Helder – Wat zondagochtend een mooie fietstocht had moeten worden voor een groep fietsers is met een klap geëindigd. Op het fietspad van de Karel Doormanweg (N250) reed net voor half tien een groep fietsers, toen een van de voorsten in een dilatatievoeg reed en over de kop vloog. Twee anderen konden dit niet ontwijken en vlogen er overheen.

Twee van hen zijn dusdanig gewond geraakt dat zij naar het ziekenhuis zijn vervoerd door twee gealarmeerde ambulances. De derde gevallen fietser kwam met de schrik vrij.

De gemeente zal op de hoogte worden gebracht over het ongeval en de gevaarlijke dilatatievoeg tussen de betonplaten in het fietspad.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button