Hollands KroonVideo

Boerenversmarkt trekt duizenden bezoekers (video)

Advertentie:

Middenmeer – Het was zondag warm, maar dat deerde de duizenden bezoekers niet om een bezoek te brengen aan de Boerenversmarkt bij de manege van de Wieringermeerruiters aan de Hoornseweg. Ruim vijftig kramen met voornamelijk streekproducten stonden zowel binnen als buiten opgesteld.

Sandra Munster van de organisatie was zeer tevreden over de opkomst en kan weer terug kijken op een geslaagd evenement. Op de vraag waar toch dat succes van een Boerenversmarkt vandaan komt zei ze het volgende: “De mensen willen graag weten waar al die producten vandaan komen die je elke dag op je bord krijgt en dat kun je hier zien. Ook kun je een duidelijke uitleg krijgen over de producten wat het inhoudt en hoe ze geteeld worden.”

Iedereen vermaakte zich prima, want er was buiten het aanbod van de producten veel te doen en te zien. Zo konden de kinderen ponyrijden, springen op een springkussen en zitten op een tractor. Ook was er heel veel te proeven van de streekproducten.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button