Den HelderSport

FC Den Helder en ING verlengen samenwerking met drie jaar

Advertentie:

Den Helder – FC Den Helder en ING hebben het sponsorcontract met drie jaar verlengd. FC Den Helder zegt blij te zijn met het vertrouwen van ING om de komende jaren te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Clubvoorzitter Jack Jasper: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze ambities realiseren. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen”, zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING. “Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met FC Den Helder en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving.”

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button