Den Helder

Binnenkort Cosy Seats bij Kinepolis Den Helder

Adverentie

Het comfort van Kinepolis Den Helder wordt komende week extra vergroot door de installatie van 56 knusse Cosy Seats. Die worden geplaatst in alle zes zalen. “Deze stoelen dragen bij aan de ultieme filmbeleving waar Kinepolis voor staat”, zo laat theatermanager Audrey Satoer weten.

De fraaie bioscoopstoelen met royale beenruimte zorgen voor een nog exclusiever filmuitje. Bezoekers kunnen genieten van meer luxe, meer comfort en meer privacy. “De extra brede armleuningen, een wegklapbare leuning om knusser te zitten, handig tafeltje en haakjes voor de jas en tas zorgen ervoor dat de filmbeleving ultiem wordt. Daar draagt de opfrisbeurt van de bioscoop afgelopen jaar uiteraard aan bij.”

Bekijk het actuele filmaanbod op Kinepolis.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button