Uitgaan

Drone- en datacentrum lancering in Wieringerwerf

Het drone- en datacentrum voor agriondernemers in de Kop van Noord-Holland wordt op 5 november gelanceerd, tijdens het evenement ‘Van Precisielandbouw naar Smartfarming’, van 14.45 – 19.00 bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf.

Naast de vliegende start van Smart Farming NHN Drones & Data, is er een programma met sprekers, demonstraties en interactie over hightech, drones en data-innovaties voor agribusiness. De organisatie van de middag ligt in handen van Greenport NHN.

Het programma van de lancering is te vinden op de website van GreenPort. Aanmelden kan via deze link https://bit.ly/2VBxUO8

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button