Uitgaan

Herhalingcursus eerste hulp verlenen aan kinderen

Vrijwilligers die minimaal een jaar geleden deel hebben genomen aan de cursus ‘eerste hulp verlenen aan kinderen’ kunnen zich opgeven voor de herhalingscursus op vrijdag 15 november. Deze herhalingscursus is noodzakelijk om het certificaat ‘Acute Zorg aan Kinderen’ opnieuw te ontvangen.

Tijdens deze EHAK herhaling oefenen en herhalen de deelnemers wat zij tijdens de eerder afgeronde cursus EHAK hebben geleerd. De cursus wordt gegeven door Saskia Visser van EHBO Actief, indien er veel aanmeldingen zijn zal de cursus door twee instructeurs gegeven worden. Oefenen met de nieuwste les- en oefenmaterialen, onder andere verslik oefenpoppen, babyreanimatiepoppen en verschillende AED trainers.
De oefensituaties zijn uit het vrijwilligerswerk gegrepen, zoals deze bij diverse buurthuizen en verenigingen kunnen voorkomen.

Aanmelden
De cursus duurt van 8.30 tot 12.30 uur. De eigen bijdrage is € 7,50 per persoon. Aanmelden kan tot 7 november 2019 bij Wendy de Koster, tel 088 0075 200, e-mail w.dekoster@meewering.nl

Let op! deze cursus is uitsluitend bedoeld voor vrijwilligers werkzaam in de gemeente Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button