Sport

Het licht gaat (tijdelijk) uit bij VV Succes

Voetbalvereniging Succes in Hippolytushoef schakelt over op led-verlichting. Daarom gaat tijdelijk het licht uit, zodat de lampen in de lichtmasten kunnen worden vervangen.

“Tijden veranderen en dat geldt zeker voor de techniek”, meldt voorzitter Patrick Mulder in een nieuwsbrief aan de leden. “Waren gaslampen in die tijd gangbaar, nu is dat zeker niet meer zo. De maat is nu Led-verlichting. Dit brengt vele voordelen met zich mee: een veel grotere lichtopbrengst per KWh, sneller aan en uit te schakelen en ‘last but not least’ een serieuze besparing op ons energiegebruik. Dit is gunstig voor ons huishoudboekje en ook wij pakken hiermee onze verantwoordelijk op het gebied van verduurzaming.”

De lokale installateur en trouwe sponsor fa. Mook & Bakker gaat deze klus klaren, samen met een heel stel van de eigen mensen. “Een flinke klus op hoogte. We denken van donderdag 17 oktober tot en met donderdag 24 oktober hiervoor nodig te hebben. Tijdens deze periode kan er NIET getraind worden. Het is even niet anders.”

Na voltooiing zal de lichtopbrengst stukken beter zijn, een veel fijner klimaat om in te trainen. “Met deze nieuwe lichtinstallatie kunnen we weer jaren vooruit.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button