Uitgaan

Leer te overleven in de natuur

Adverentie

Leden van Scouting Jutters Willemsoord zijn zaterdag 19 oktober te gast bij De Helderse Vallei. Aan belangstellende kinderen vertellen ze dan hoe te overleven in de natuur, wat te weten en wat te kunnen.

Kinderen kunnen samen met de scoutingleden op zaterdag 19 oktober, tussen 14.00 en 16.00 uur, onder meer ontdekken hoe een vuurtje te maken of een hut te bouwen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen zes en twaalf jaar en kost € 2,50 per kind.

Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda  of 0223 612 555. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button