Noord-Holland

Recyclefeest bij de kinderboerderij

Advertentie:

Noord-Holland – Kinderboerderijen met een Wecycle-inleverbak vieren komende week de Nationale Recycleweek. Bezoekers kunnen hier het hele jaar kleine oude apparaatjes inleveren, maar tijdens deze week levert die krultang, staafmixer of oude mobiel ook nog een leuke mini zoekpuzzel op (op=op). De gratis zoekpuzzel is een leuk geheugensteuntje voor jong en oud om alle e-waste altijd te recyclen.

In 2019 heeft Wecycle met ruim 170 kinderboerderijen 47.000 kleine apparaten ingezameld die vanuit een maatschappelijke sponsoring de boerderijen hiermee financieel ondersteunt.

Inleverpunt
Elke kinderboerderij in Nederland kan inleverpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als dank voor deze inzet ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks een sponsorbijdrage van € 250,-. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button