Cultuur/NatuurHollands KroonVideo

Muzikaal talent in Wieringerwaard (video)

Wieringerwaard – Wie afgelopen weekend langs De Oude School liep viel het op dat er uit het dorpshuis niet alledaagse muziek klonk. Normaal oefent de muziekvereniging hier en is de muziek prima in orde, nu was het toch even wennen want er zaten enkele minder goede noten tussen.

Muziekvereniging Wieringerwaard organiseerde een workshop voor iedereen die altijd al eens een instrument heeft willen spelen of gespeeld heeft. In totaal 17 personen hadden zich aangemeld en zij kregen van musici les in het bespelen van een instrument. Hilariteit in het begin natuurlijk, maar aan het einde van de dag tijdens de uitvoering met het echte orkest klonk het zeer goed.

De vereniging hoopt op deze manier meer mensen kennis te laten maken met een instrument en wie weet levert dat op termijn ook nieuwe leden op. Meer informatie op: www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button