Uitgaan

Frankie goes to in MFC ’t Dorpshuis

Julianadorp – De Big Band Frankie goes to verzorgt op 22 oktober een gezellige muziekavond in MFC ’t Dorpshuis Julianadorp. Het is bijna drie jaar geleden, dat door Corona dit evenement voor het laatst werd georganiseerd. Het is dus weer tijd voor een swingende avond. Het thema van deze avond is “Swing Night”.

Zaterdag 22 oktober gaan de deuren om 19:30 uur open en de eerste noten zullen om 20:00 uur worden geblazen door de Big Band. Het muzikale feest zal tot middernacht duren.

De entree bedraagt € 5,00 inclusief een consumptie. Entreekaarten zij te bestellen via de website. MFC ’t Dorpshuis Julianadorp is gevestigd aan Middelzand 3504.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button