Sport

Nipt verlies voor badmintonners Zeemacht

Advertentie:

Den Helder – Na vier competitiewedstrijden ongeslagen te zijn geweest, hebben de badmintonners van Zeemacht afgelopen weekend geen overwinning weten te behalen. Tegen het hooggeplaatste Swish uit Krommenie werd, net zoals in de uitwedstrijd, een 3-5 nederlaag geleden.

Opnieuw gaven de gemengd dubbelpartijen de uiteindelijke doorslag, omdat zowel Bianca Keijzer/Martijn Laan als Marina v.d. Berg/Marco de Boer in twee games verloren. Alle daarvoor gespeelde partijen gingen gelijk op. Het mannendubbel van Wilbert vd Berg/Marco de Boer (foto) werd gewonnen, het vrouwendubbel van Marina vd Berg/Bianca Keijzer ging verloren.

Ook bij de singlepartijen was hetzelfde beeld te zien. Wilbert won zijn partij in tweeën, Martijn verloor in evenzovele games. Bij de dames won Marina in een heel spannende partij met 21-15 en 23-21 van haar tegenstandster. De niet helemaal fitte Susan Hazelaar verloor haar single.

Vijfde
Met nog vier wedstrijden voor de boeg blijft het team op de vijfde plaats staan. Op 7 januari wordt de competitie voortgezet met een thuiswedstrijd tegen koploper ’t Vennewater uit Heiloo.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button