Uitgaan

L-Star Bigband treedt op in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – De L-Star Bigband uit Hoogwoud geeft zondag 16 oktober een concert in de Keesschuur in Anna Paulowna. De L-Star Bigband bestaat uit een gedreven stel muzikanten die onder leiding van dirigent Frank van Gemert garant staan voor een topmiddag muziek.

Naast klassieke jazz-traditionals van Count Basie en Duke Ellington spelen zij ook door Frank van Gemert bewerkte juweeltjes uit de popmuziek. Mooie arrangementen, spannende improvisaties en mooie zangnummers. De Bigband werkt met verschillende zangers en zangeressen samen.

Aanvang van het concert is 14:00 uur. Het Atelier is vanaf 13:00 uur open. De Keesschuur is gelegen aan de Middenweg 9 b Anna Paulowna. Belangstellenden worden verzocht om te parkeren bij de begraafplaats. Dat is maar op vijf minuten lopen. De toegang is vrij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button