Jeugd

XL voorlezen in de bibliotheek

Advertentie:

Den Helder/Julianadorp – Het is bijna herfstvakantie en daar maakt de bibliotheek een feestje van. Woensdag 19 oktober om 15:00 uur wordt in School 7 en in de Bibliotheek Julianadorp extra groot uitgepakt voor het voorleesuurtje.

Er wordt namelijk niet alleen voorgelezen, maar ook gezellig samen geknutseld. Eerst kunnen de kinderen genieten van een beestachtig leuk verhaal en daarna gaat de jeugd zelf aan de slag met het knutselen van een leuk beest, zoals een herfst-egeltje. Deze activiteiten zijn gratis en er hoeft voor School 7 niet te worden aangemeld.

Voor de Bibliotheek in Julianadorp moet wel worden aangemeld via de website. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button