Uitgaan

Zondagochtendcafé in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – Gezelligheid staat hoog in het vaandel van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Bij de vele activiteiten in de Cultuurschuur is het uiteraard meestal heel gezellig, maar wel gebonden aan een bezoek aan film, theater of lidmaatschap van een club.

Deze gezelligheid is vanaf 23 oktober ook zomaar vrijblijvend te vinden op zondagochtend tijdens het Zondagochtendcafé. Om 10:30 uur staat de koffie klaar en zijn er enkele vrijwilligers om gasten te ontvangen.

Iedereen is van harte welkom om even langs te komen. Een leuk gesprek, een nieuwe ontmoeting, een spelletje of gewoon samen genieten van de mooi hal en de expositie die er altijd is. Wees welkom en geniet van elkaars gezelschap op de zondagochtend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button