Uitgaan

Reizend Alzheimer Café Nieuwe Niedorp

Advertentie:

Het Alzheimer Café begint bekender te worden in de regio. Na Wieringerwerf nu ook voor de tweede keer in Nieuwe Niedorp het reizend Alzheimer Café met als onderwerp Verschillende vormen van dementie. De onderwerpen beperken zich zeker niet tot enkel de ziekte Alzheimer.

De gastspreker Gabriëlla Czech, casemanager bij Geriant gaat de verschillende vormen van dementie bespreken en de kleine en grote dilemma´s waar mensen mogelijk tegenaan lopen. De (over)belasting ten gevolge van de zorg voor naaste; de omgang met veranderend gedrag en in het algemeen het goed omgaan met mensen met dementie. Gabriëlla zal dit toelichten met veel praktische voorbeelden en ingaan op vragen vanuit de zaal.

Op 27 november 2019 is iedereen van harte welkom vanaf 19.15 uur. De organisatie verwelkomt iedereen met koffie en thee, in Woonzorgcentrum De Trambaan in Nieuwe Niedorp.

Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button