Hollands KroonVideo

Trainees in Tour ook op Regio Noordkop TV

Advertentie:

De gemeente Hollands Kroon selecteert elke twee jaar enkele jongeren die als trainee een studie krijgen binnen de gemeente. Dat geeft hen de gelegenheid het werken binnen een gemeente te leren kennen en ze kunnen zich op deze manier ook specialiseren. Ze krijgen te maken met allerlei projecten, variërend van de gemeentelijke dienstverlening tot projectoptimalisering.

De komende twee jaar brengen ze middels een miniserie ook enkele bijzondere plekken en personen binnen de gemeente Hollands Kroon in beeld. De trainees zijn Claudia, Joost, Émilie, David, Astrid en Cas. “Als trainees van Hollands Kroon nemen we de kijkers mee door Hollands Kroon om diverse activiteiten te ondernemen binnen Hollands Kroon, waar de mensen binnen de gemeente (en ook van buiten) nog niet vanaf weten. Ook zullen we diverse mensen ontmoeten en langs ondernemers gaan.”

Elke aflevering uit de miniserie wordt ook uitgezonden op Regio Noordkop TV. Zodra er een nieuwe aflevering is, maken we daar eerst melding van via de website en daarna is deze op vrijdag en zaterdag ook via Regio Noordkop TV te zien. Deze week volgt de eerste aflevering en die gaat over het Kremlin.

Meer weten over de trainees van Hollands Kroon? Volg de avonturen via:
Facebook: https://www.facebook.com/HKtrainees/
Instagram: https://www.instagram.com/hktrainees/?hl=nl
Website: https://hktrainees.com/

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button