Jeugd

Winkelcentrums en buurthuizen open met Sint Maarten

Advertentie:

Verschillende buurthuizen in Hollands Kroon en Den Helder openen tijdens Sint Maarten op 11 november de deuren. Kinderen kunnen met hun lampion in de hand een liedje zingen en wat lekkers ophalen.

Het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp is open van 18.00 tot 21.00 uur. Hier worden lampionnen ook gekeurd en de mooiste drie winnen een prijs. Ook bij de Elto in Den Helder worden lampionnen gekeurd en krijgen de kinderen natuurlijk wat lekkers mee. Buurthuis West End Lijsterbesstraat Den Helder is ook open is vanaf 17.30 uur. Albert Heijn Boonstra geeft prijzen weg voor het leukste, mooiste of meest originele liedje. Tussen 17.00 en 19.00 zijn kinderen welkom.

De winkeliers van winkelcentrum Dorperweerth blijven maandag 11 november van 17.00 uur tot 19.00 uur open voor alle kindertjes die hun lampion wil laten keuren. Natuurlijk is er ook lekkers voor iedereen. Er zitten twee  dames om te jureren die avond en Olaf en Elsa zijn ook aanwezig. In winkelcentrum de Riepel zit het bestuur van de Culturele vereniging Julianadorp Vooruit klaar om lampionnen te keuren. Hier zijn in drie leeftijdscategorieën verschillende prijzen te winnen.

Breezand
Bij Jongerenvereniging De Aap in Breezand zijn kinderen welkom van 16.30 tot 18.30 om hun lampion te laten keuren en gekke prijzen te winnen. De prijsuitreiking is om 19.00 uur.

Hippolytushoef
Sint Maarten wordt ook gevierd bij het Noorderlicht in Hippolytushoef. De kinderen zijn van 18.00 tot 19.30 uur welkom om te Sint Maarten en mee te doen aan de keuvelkeuring. Hier zijn cadeaubonnen te winnen van ondernemersvereniging Midden en West Wieringen. Deze bon is te besteden bij verschillende plekken op Wieringen. De winnaars worden gebeld op 12 november en kunnen 13 november tussen 14.30 en 16.00 uur de prijzen ophalen. De leeftijdscategorieën zijn van nul tot vier jaar, van vijf tot acht jaar en van negen tot twaalf jaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button