Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon raadt zonnepanelen aan

Advertentie:

Hollands Kroon – Een lagere energierekening door zelf energie op te wekken? Dat is mogelijk met zonnepanelen op eigen dak. In gemeente gemeente Hollands Kroon loopt een unieke zonnepanelen-actie. Tegen een gunstige prijs installeren vakkundige regionale installateurs zonnepanelen op het dak. De inkoopactie duurt nog twee weken. Zonnepanelen verdienen zich binnen ongeveer zeven jaar terug.

Binnen Hollands Kroon is een inkoopactie georganiseerd. Specialisten uit de regio maken aanbod op maat. Eén van de specialisten komt zelfs langs voor gratis en vrijblijvend advies. Het btw-bedrag over de aanschaf van zonnepalen kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Dit levert een besparing op van 21%. Binnen deze actie kan de btw-teruggave voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Tot 30 november
Deelnemen aan de actie kan door aan te melden via duurzaambouwloket.nl, dit kan tot en met 30 november. Vervolgens neemt een vakman contact op met de bewoners en komt. hij of zij komt langs. Hierbij maakt de vakman een offerte op maat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button