Overige

Online Opvoedcafé over coronastress

Den Helder – Wat doet (corona)stress met kinderen en pubers? Stiekem naar feestjes gaan, boos zijn, somberheid. Voor pubers is dit een lastige tijd. Dinsdagavond 24 november legt Marina van der Wal uit waarom en hoe ouders en opvoeders hiermee om kunnen gaan.

Het gratis online Opvoedcafé begint om 19.30 uur, aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Via de chat kunnen ouders en andere opvoeders meepraten en vragen stellen. Marina van der Wal is opvoedkundige en veelvuldig als deskundige in het nieuws. Ze heeft diverse succesvolle boeken over opvoeden op haar naam staan. Daarnaast verleent ze medewerking aan ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom opvoeden, ouders en pubers. In samenwerking met KopGroep organiseert ze het Opvoedcafé.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button