Sport

Bettine Vriesekoop opent OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop

Adverentie

Den Helder – Niemand minder dan Bettine Vriesekoop opent donderdag 18 november OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop. De kick-off wordt een feestelijke middag met de komst van de oud-inwoner van Huisduinen en kampioene tafeltennis.

Jarenlang getafeltennist, soms op een camping of gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Liefhebbers zijn vanaf donderdag 18 november elke donderdag welkom en kunnen meedoen met OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop. Bettine doet de de kick-off. De middag begint om 12:15 uur, de presentatie van de tafeltennisser is om 12:30 uur. Aansluitend volgt de training. Vriesekoop is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond. De tafeltennisser beoefende de sport van 1977 tot 2002 op het hoogste niveau. Zij heeft in die tijd heel veel prijzen gewonnen, waaronder veertien keer Nederlands kampioen in het dames enkelspel en twee keer Europees kampioen.

Fit en scherp blijven
Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werken de deelnemers via tafeltennis aan een betere balans en conditie. Naast de training is er tijd voor ontmoeten van andere mensen met een kopje koffie of thee. De accommodatie van de tafeltennisvereniging is gevestigd op de eerste verdieping van de firma Oosterbeek aan de G. P. Blankmanstraat in De Schooten. De zaal is overigens sinds kort ook bereikbaar via de nieuwe traplift.

Voor meer informatie over tafeltennis bij TTV Noordkop, neem contact op met Jan Mansvelders, jan.mansv@hotmail.com of voor OldStars met Ingrid Jonk, ingridjonk@live.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button