Sport

Fitness Festival in Hotel Den Helder

Den Helder – Drie jaar na haar laatste bodybuildingwedstrijd wil Désirée Dümpel zich voor deze sport op een andere manier dienstbaar maken. Nu als eerste actie de organisatie van wedstrijden in deze tak van sport. Op zaterdag 20 november, aanvang 13:00 uur, organiseert ze een Fitness Festival in Hotel Den Helder.

Deelnemers uit meerder landen hebben zich hiervoor aangemeld, waaronder Duitsland, Italië, Jordanië, België, Zweden, Polen en natuurlijk ook Nederland. Het programma wordt geopend met kidsfitness. Vervolgens worden alle deelnemers voorgesteld aan het publiek. Er wordt gestreden in maar liefst zestien klassen. Dit is van fitnessmodel tot bodybuilding. Diverse sponsoren hebben het evenement mogelijk gemaakt. Er bijzijn is mooi, maar het evenement is ook te volgend via een livestream.

Désirée hoopt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. In de volgende editie wil zij het nu voorgenomen programma uitbreiden met bankdrukken en andere powerlift onderdelen als opening. Daarnaast wordt er gedacht aan het oprichten van een stichting om deze sport te bevorderen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button