Den Helder

Jeroen Bodewus nieuwe voorzitter Stichting Afgestoft

Den Helder – Cees Rondèl heeft zijn voorzittershamer van Stichting Afgestoft overgedragen aan Jeroen Bodewus. Tijdens de bestuursvergadering op 10 november is Jeroen voorgedragen en unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter.

Cees zal de door hem opgerichte stichting absoluut niet verlaten. Met regelmaat zal de historicus nog zijn verhalen aan de hand van foto’s en ansichtkaarten blijven schrijven. Voor derden en voor de stichting. Zodra de nieuwe website van stichting Afgestoft in de lucht is, zal de rubriek Afgestoft (waar alles ooit op Den Helder Actueel mee begonnen is) weer nieuw leven in worden geblazen. Zodra Covid het toelaat zal Cees ook zeker weer zijn opwachting maken bij de beameravonden.

Stichting Afgestoft beheert het Paviljoen van Toen, met daarin een klein, maar knus en gratis toegankelijk museum. In het Paviljoen van Toen is ook een gezellig theehuis (Angenie Tea’s) gevestigd. Stichting Afgestoft stelt zich tot doel de historie van de gemeente Den Helder te koesteren. Samenwerking met andere historische verenigingen wordt toegejuicht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button