Hollands KroonVideo

Dorpsvereniging Van Ewijcksluis zoekt hulp bij planten 500 bomen en struiken (video)

Advertentie:

Van Ewijcksluis – Parc du Nord in Van Ewijcksluis wordt door de dorpsvereniging stevig onder handen genomen. Met steun van de gemeente Hollands Kroon wordt het park omgetoverd tot een mooie, windluwe plek met heel veel verschillende bomen en planten. Het moet een ontmoetingsplek worden waar naast mensen en honden ook veel ruimte is voor insecten en vogels.

Op 19 november, vanaf 10.00 uur, begint Dorpsvereniging van Ewijcksluis aan de monsterklus om 500 bomen en struiken te planten. Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Kinderen, volwassenen, iedereen is welkom om mee te helpen.

De eerste stappen, met onder andere wandelpaden, een wadi, een nieuwe bank en een zelfgebouwd insectenhotel zijn de afgelopen tijd al gezet. Wie helpt mee het park nog groener en aantrekkelijker te maken?

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button