Den Helder

Vertraging bij demontage brug over het Boerenverdriet

Den Helder – De demontage van de brug over het Boerenverdriet heeft vertraging opgelopen. In opdracht van Zeestad is aannemer Oosterhof-Holman donderdag gestart met de demontage en om de overlast voor de omgeving zo veel als mogelijk te beperken zou het hijswerk voor vrijdag 12:00 uur afgerond moeten zijn. De hijsopstelling leverde donderdagmiddag echter niet het gewenste resultaat.

Gebleken is dat er voor een veilige en tijdige demontage een aanpassing in de hijsopstelling gemaakt moet worden. De aannemer is in overleg met zijn onderaannemers om te komen tot een aangepast hijsplan. Naar verwachting is hierover binnen twee weken meer duidelijkheid te geven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Wat zou zo’n grote mobiele kraan kosten per uur? Maar de eerste twee weken vertraging hebben we al te pakken. Wel heel goed dat ze zijn gestopt ook al kost dat tijd en geld. Toestanden zoals in Alphen aan den Rijn zitten we ook weer niet op te wachten natuurlijk!!

Back to top button
%d bloggers liken dit: