Zeemacht

Vrouwen Zeemacht maken ondanks verlies sterke indruk

Adverentie

Den Helder – De vrouwen van Zeemacht verloren vrijdagavond met 4-1 van Cagemax met 4-1. Het team van trainer Mark de Jong maakte tegen de nummer twee van de ranglijst desondanks een sterke indruk.

De Decker
Het was een lange reis, samen met de fans, naar Gorinchem. Zeemacht kwam goed uit de startblokken en wist tegen deze topploeg lange tijd de nul vast te houden. Over en weer kwamen er kansen. Na elf minuten kwam de thuisploeg dan toch op voorsprong, via een vrije trap. Met rust stond het 2-0. En ook na de pauze bleef het team van de Jong goed spelen. De thuisploeg kwam met wat geluk al snel op 3-0. Razendsnel kon Zeemacht ook scoren via Lara de Decker, en bleef nog in de wedstrijd. Twee minuten voor tijd kon Cagemax nog op 4-1 komen, en was het duel beslist.

Zuur
De Jong was niet ontevreden met het spel van zijn team. Wel met het resultaat: “dit is een zuur verlies. Wij hadden meer verdiend door drie ballen op de paal en de uitgespeelde mogelijkheden die er waren. Ons spel was goed. De sfeer zat er goed in, en het spel was bij vlagen zeer goed te noemen. Helaas zijn we niet goed omgegaan met de kansen die we hebben gekregen.”

Volgende week vrijdag 17 november staat de thuiswedstrijd tegen Libertas op het programma (aanvangstijdstip 21.30 uur). De heren van Zeemacht trappen af om 19.30 uur tegen Drs. Vijfje. Op deze speciale ‘Sailors Avond’ is de stemming voor jong en oud altijd voortreffelijk.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button