Uitgaan

kerstactiviteiten in het Witte Kerkje

Het Witte Kerkje van Wieringerwaard heeft verschillende activiteiten georganiseerd met het kerstthema. Kerstliederen zingen en een kinderkerstfeest.

Wie van het zingen van kerstliederen houdt, mag de praiseavond op zondag 15 december in het Witte Kerkje niet missen. Veel bekende kerstliederen komen aan bod en ook kunnen er verzoeknummers worden opgegeven. Een muziekgroep begeleidt de sfeervolle zangavond, die om 19.00 uur begint.

Iedereen is van harte welkom om mee te komen zingen en om na afloop onder het genot van warme chocolademelk na te praten. De kerstpraise wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente van Wieringerwaard.

Kinderkerstfeest
Woensdag 25 december om 11.00 uur wordt er in het Witte Kerkje een kerstviering voor kinderen gehouden, waarbij ook ‘grote mensen’ meer dan welkom zijn. Het wordt een ochtend met natuurlijk het kerstverhaal, maar ook muziek, optredens en veel kerstliedjes. Verder is er voor alle bezoekers wat lekkers en krijgt elk kind een verrassing.

De feestelijke kinderdienst wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente in Wieringerwaard. Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button