Hollands Kroon

Adventskalenders voor Voedselbank Kop van Noord

Anna Paulowna – Elke ViaAVIA spaarder ontving in de maand november, met uitloop naar december, een gratis Adventskalender bij een bemand tankstation. “We hadden groots ingeslagen om dit cadeautje te kunnen geven”, vertelt Leoniek Hendriks van AVIA Marees.

“Inmiddels vele blije klanten, maar wat te doen met de overgebleven Adventskalenders? Zo zijn wij in contact gekomen met dhr. Vlaming van Voedselbank Kop van Noord. Of zij een extraatje willen geven met de feestdagen? Volmondig ja!”

Zo gezegd, zo gedaan. Met nog een extra cadeautje voor de speelbank (zamelt nieuw en tweedehands speelgoed in en doneert dit aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar, waarvan de ouders gebruik maken van voedselbank Kop van Noord) vanuit AVIA Marees is de bus geladen en konden zij rechtsomkeert richting Anna Paulowna. Klaar om de pakketten voor de komende week weer te vullen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button