JVC op drempel promotie naar eerste klasse

Julianadorp – Het wordt zondag 18 juni een hele belangrijke dag voor JVC. Als het team van trainer Jitze Bosma tegenstander RKSV Mierlo- Hout uit Helmond kan verslaan is de promotie een feit. De belangstelling voor het duel is groot en er gaan drie bussen met fans mee naar Breukelen.

De wedstrijd moet van de KNVB op neutraal terrein gespeeld worden. Beide clubs waren het er snel over eens dat deze belangrijke wedstrijd wordt gespeeld bij Fc Breukelen. Het adres is: Broekdijk Oost 30 in Breukelen De wedstrijd begint om 14.00 uur stipt en staat onder leiding van arbiter Ari. De eerste bus wordt gesponsord door Gerard Borst, de tweede door Spruit Aandrijftechniek. De interesse voor de wedstrijd is zeer groot. Dat is bij de tegenstander ook het geval. Het fraaie complex zal dan ook vol zitten.

JVC won een week eerder van het fysieke ZSGO/WMS met 1-0. Mees Clemens kon vijf minuten voor het rustsignaal de enige treffer van dit duel maken. JVC moet komende zondag nog een duel spelen om naar de eerste klasse te promoveren. De tegenstander is dan Mierlo Hout uit Helmond. Trainer Bosma en zijn spelers zijn op dit moment vol vertrouwen dat deze laatste klus ook succesvol afgesloten zal worden.

Ambriola
Beste man bij de thuisploeg werd zonder enige discussie David Ambriola (28). De fans hopen dan ook van harte dat hij er in Breukelen weer bij is. Door zijn werk bij de marine is hij niet altijd beschikbaar. Echter nu in de nacompetitie is hij net op tijd topfit. De ervaren marine man had tijdens de competitie slechts zeven duels gespeeld. Daar viel op het veld zondag niets van te merken. Hij speelde vrijwel foutloos en bracht rust in het team. Bij winst zal het zondagavond in Julianadorp nog lang gezellig druk zijn.