112

Getuigen van twee branden gezocht

Advertentie:

Den Helder – De politie van Den Helder is op zoek naar getuigen van twee branden. Donderdagavond rond 21.00 is tegen het raam van een woning aan de Scheldestraat een brandend voorwerp gegooid. Hierdoor is het raam vernield en brand ontstaan bij de woning.

“Wij zijn op zoek naar mensen die rond het genoemde tijdstip wat gezien of gehoord hebben wat mogelijk hier mee in verband kan staan”, aldus de politie via Facebook. De politie is te bereiken op het telefoonnummer 0900-8844. Registratienummer 2020264035.

In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 03.50 uur, kwam melding van een brand in een schuur van een woning in de Van Galenstraat. Ter plaatse heeft de brandweer de brand geblust. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. “Ook hier zijn wij op zoek naar mensen die rond het genoemde tijdstip wat gezien of gehoord hebben. Registratienummer 2020264172.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button