112

Getuigen van twee branden gezocht

Den Helder – De politie van Den Helder is op zoek naar getuigen van twee branden. Donderdagavond rond 21.00 is tegen het raam van een woning aan de Scheldestraat een brandend voorwerp gegooid. Hierdoor is het raam vernield en brand ontstaan bij de woning.

“Wij zijn op zoek naar mensen die rond het genoemde tijdstip wat gezien of gehoord hebben wat mogelijk hier mee in verband kan staan”, aldus de politie via Facebook. De politie is te bereiken op het telefoonnummer 0900-8844. Registratienummer 2020264035.

In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 03.50 uur, kwam melding van een brand in een schuur van een woning in de Van Galenstraat. Ter plaatse heeft de brandweer de brand geblust. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. “Ook hier zijn wij op zoek naar mensen die rond het genoemde tijdstip wat gezien of gehoord hebben. Registratienummer 2020264172.”

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button