Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Regio Noordkop bij iedereen in de brievenbus

Regio Noordkop – De huis-aan-huiskrant van Regio Noordkop valt een dezer dagen bij vrijwel iedereen in Den Helder en Hollands Kroon in de brievenbus. In de krant tal van verhalen en nieuwtjes over de lokale streekomroep van de Kop van Noord-Holland.

De krant telt twee edities; een voor Den Helder en een voor Hollands Kroon. Beide kranten hebben een aantal gezamenlijke verhalen en enkele artikelen die specifiek zijn voor de gemeente. In deze editie maken de lezers kennis met enkele medewerkers, lezen ze over recente ontwikkelingen bij de omroep en natuurlijk ontbreekt ook de radioprogrammering van onze radiozenders niet.

De gratis krant wordt verspreid via Spotta en kan dus onderdeel uitmaken van een folderpakket.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button