Den HelderVideo

WETT presenteert nieuwe videoclip in Cinema Zevenskoop (video)

Den Helder – De Helderse band WETT presenteerde zondagmiddag hun nieuwste videoclip in Cinema Zevenskoop. De clip is een unieke combinatie van geschoten beelden en animatie. Volgens de band was de grootste uitdaging om zichzelf onherkenbaar te maken in een witte studio en daaroverheen animaties te maken.

Het nummer Lost, waar de videoclip bij hoort, gaat over iemand waarbij langzaam geheugen en geest wegraakt en dat is ook terug te zien in de clip. De bandleden wilden de videoclip op deze manier maken om de kijker een beter begrip te geven van het thema van het nummer.

De bandleden zelf zijn erg enthousiast over de videoclip en noemden het einde als hun favoriete moment, omdat daar alles samenkomt. Naast het laten zien van de videoclip, speelde de band ook live een aantal nummers en lieten ze oude videoclips zien. Het publiek was zeer onder de indruk van de nieuwe videoclip van WETT en keerde tevreden huiswaarts na een middag vol muziek. De nieuwste videoclip van WETT zal maandag om 19.00 uur online te zien zijn.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button