112

Man steekt moeder neer (update)

Advertentie:

Barsingerhorn – Een man heeft vannacht in een woning in Barsingerhorn zijn moeder neergestoken. Hij is aangehouden. Dat laat de politie desgevraagd aan NH Nieuws weten.

Een ruzie tussen moeder en zoon in een woning aan de Mieldijk zou rond 5.00 uur zijn uitgemond in de steekpartij, waarbij de vrouw gewond raakte.

Wat zich exact heeft afgespeeld in de woning is niet bekend, maar toegesnelde agenten zagen onder meer dat de ruiten van een deur die toegang geeft tot de woning waren gesneuveld. De vrouw is met onbekend letsel voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Haar zoon is aangehouden. Hij zou psychotisch zijn, laat de woordvoerder weten. De crisisdienst van de GGZ is daarom ingeschakeld.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button