Sport

Kampioenschap voor voetbalmeiden DWOW

Wieringerwerf – De meiden onder 19 van DWOW uit Wieringerwerf, uitkomend in de 1e Klasse, zijn voor het tweede jaar op rij kampioen geworden. Het team van de trainer/coach Richard Reynhout en Marco Zwier hebben in het slot van de competitie de directe concurrent Schagen United M019-1 achter zich gelaten.

Ze wisten zaterdag zelf met 4-0 te winnen van Vitesse 22 M019-1. De uitslag DSS M019-2 tegen Schagen United M019-1, die een uur later was begonnen, werd uiteindelijk doorslaggevend. Inmiddels in de kantine van DWOW gearriveerd werd al snel duidelijk dat die wedstrijd in 1-1 was geëindigd. Het nieuws werd met gejuich ontvangen. Net zoals afgelopen seizoen opnieuw een kampioenschap!

Wim van de Wetering reikte de kampioensschaal uit aan de aanvoerder. De staf had gezorgd voor medailles en een kampioensbeker. Na het maken van de kampioensfoto’s gingen de speelsters zich omkleden om het seizoen af te sluiten met een gezamenlijk etentje in Heerhugowaard. In de voorjaarscompetitie zal het team uitkomen in de hoofdklasse! Een unicum in de historie van het meisje voetbal bij DWOW.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close