Sport

Karsten prolongeert clubkampioenschap Entre Nous

Den Helder – Entre Nous hield zaterdag 11 januari haar nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Raymond Booy blikte terug op het jaar 2019, waarin veel is gebeurd. Ook werd Jan Karsten gehuldigd als clubkampioen 2019.

In 2019 werd de oude terreinverlichting vervangen door nieuwe ledverlichting en ook mocht Entre Nous enkele nieuwe enthousiaste leden verwelkomen. Financieel was het ook een gezond jaar en enkele teams die aan competities meededen vielen in de prijzen. Voor 2020 hoopt de voorzitter weer op positieve gebeurtenissen en hij moedigde de leden aan toernooien en competities te gaan spelen en wenste de aanwezigen een goed boule en gezond 2020 toe.

Even later werd bekend gemaakt door de wedstrijdleider Jan Karsten wie er in de prijzen waren gevallen met de ledentoernooien en wie zich Clubkampioen 2019 mag noemen. Winnaar van de ledentoernooien, die over twaalf speeldagen werd gespeeld en waarvan de tien beste resultaten tellen, werd Jan Borst. De tweede plaats ging naar Rob Keuss op twee punten van de winnaar en plek drie was voor Jan Karsten.

Clubkampioen
Hierna werden de prijswinnaars van het clubkampioenschap in het zonnetje gezet. Clubkampioen word je door punten te halen in de verschillende disciplines die de jeu de boul (Petanque) kent en dat zijn triplette, Mix, doublette, de Téte á Téte en de ledentoernooicyclus. Deze punten bij elkaar opgeteld bepaalt de eindstand. Clubkampioen 2019 werd Jan Karsten met 103 punten en daarmee prolongeerde hij zijn titel. Tweede werd Jan Borst met 97 punten en de derde plaats viel ten eer aan Rob Keuss met 87 punten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button