Hollands KroonSchagen

Nieuw lid Raad van Toezicht Stichting Surplus voorgesteld

Hollands Kroon – De Raad van Toezicht van Stichting Surplus heeft per 1 oktober 2020 een vacature, wegens terugtrekking van een lid. De Stichting Surplus heeft G.D.J. Zaalberg voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon heeft besloten de gemeenteraad voor te stellen in te stemmen met de voordracht.

De stichting Surplus is een overkoepelende organisatie van scholen in de regio en gevestigd in Schagen. In Hollands Kroon behoren onder meer basisschool De Kei in Hippolytushoef, De Meerpaal in Anna Paulowna en De Mient in Nieuwe Niedorp tot de koepel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button