112

Onder invloed van alcohol uit de bocht gevlogen

Advertentie:

Den Helder – Bij een verkeersongeval op de Zuidstraat zijn maandagavond rond 19.45 uur twee personenauto’s beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden.

Een bestuurder onder invloed kon zijn voertuig niet onder controle houden en vloog uit de bocht. De auto kwam van de Weststraat en reed linksaf de Zuidstraat op. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig en reed hard tegen een geparkeerd voertuig aan. Deze is door de klap een meter opzij geschoven. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

De bestuurder van de BMW bleek onder invloed van alcohol te zijn en is door de politie aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Na onderzoek blies hij 405 ugl, waar als gevorderd bestuurder tot 220 ugl is toegestaan. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button