Samen Actief Sr start eigen informatieprogramma

Den Helder – Lokale partij Samen Actief Sr start binnenkort met de opnames voor een online programma om de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen te informeren over diverse actuele onderwerpen die in de gemeente leven. Inwoners met vragen over zaken als de WMO en de jeugdzorg, maar ook de invulling en het gebruik van Willemsoord kunnen zo door een vast panel deskundigen via de programma’s antwoord krijgen op hun vragen, die ze ook zelf mogen insturen.

Inwoners met vragen aan het panel worden verzocht deze te mailen aan: c.van.driesten@quicknet.nl of in te sturen via de facebook pagina van Samen Actief Sr. “Het is de bedoeling dat er een vrije informatiestroom gaat ontstaan, niet langs diverse politieke lijnen, maar gevoed door kennis en kunde van de panelleden. Om dit te bewerkstelligen zijn andere partijen uitgenodigd om aan het programma deel te nemen”, zo valt te lezen in de aankondiging van de partij.

Andere onderwerpen die nu al op de agenda staan zijn: Veiligheid, wonen, de verkeerssituatie met betrekking tot de aanrijroute Texel, duurzaamheid, klimaat en energietransitie.

Mobiele versie afsluiten